Over

Le Jardin Victor is een stadshuis in Coulanges sur Yonne in het departement Yonne op de grens met het departement Nièvre in de regio Bourgogne-Franche-Comté, zo’n 200 kilometer ten zuid-oosten van Parijs.

In het huis zullen op de begane grond allerlei activiteiten gaan plaatsvinden voor en door inwoners van het dorp en de omgeving. Te denken valt aan allerlei kunst- en kook workshops, yoga en meditatie, kleine bijeenkomsten of feestjes, proza-, literatuur- en filmavonden al dan niet met diner. en ga zo maar door. Maar de begane grond zal vermoedelijk ook toegankelijk worden om een kop koffie of thee te komen drinken.

De tuin begint langzaam aan ook vorm te krijgen en het kan zijn dat ook daar komend jaar activiteiten kunnen plaatsvinden.

Op de eerste verdieping bevindt zich een klein appartement dat het gehele jaar door voor vakantie verblijf te huur is. Het appartement kan eventueel ook worden gehuurd door iemand die wat langer wil blijven, bijvoorbeeld voor het schrijven van een boek of een scriptie.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s