Over

Le Jardin Victor is een stadshuis in Coulanges sur Yonne in het departement Yonne op de grens met het departement Nièvre in de regio Bourgogne-Franche-Comté, zo’n 200 kilometer ten zuid-oosten van Parijs.

In het huis zullen op de begane grond allerlei activiteiten gaan plaatsvinden voor en door inwoners van het dorp en de omgeving. Te denken valt aan allerlei kunst- en kook workshops, yoga en meditatie, kleine bijeenkomsten of feestjes, proza-, literatuur- en filmavonden al dan niet met diner. en ga zo maar door. Maar de begane grond zal vermoedelijk ook toegankelijk worden om een kop koffie of thee te komen drinken.

De tuin begint langzaam aan ook vorm te krijgen en het kan zijn dat ook daar komend jaar activiteiten kunnen plaatsvinden.

Op de eerste verdieping bevindt zich een klein appartement dat het gehele jaar door voor vakantie verblijf te huur is. Het appartement kan eventueel ook worden gehuurd door iemand die wat langer wil blijven, bijvoorbeeld voor het schrijven van een boek of een scriptie.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s